home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Huopakattojen ammattilainen

28.12.2020

KATTOREMONTTI – HUOLLA JA SANEERAA KATTOSI AJOISSA

Kun katto vuotaa ja kattovuoto havaitaan, onkin aivan viimeinen hetki kattoremontille. Kattoremontin viivyttäminen tuhoaa usein rakenteita, eristeet kastuvat ja puuttuva tuuletus saattaa pitää eristeet kosteana ja aiheuttaa kukkarolle käyvää lämpövuotoa tai pahimmassa tapauksessa homeongelmia ja sisäilmaongelmia. Kattoremontti on syytä aloittaa siis riittävän ajoissa ennen kuin se tulee kustannuksiltaan kalliiksi ja haittaa terveyttä. Olipa kyseessä minkäkokoinen huopakattoremontti, voit olla meihin yhteydessä.

Varsinaisbitumi Oy on Etelä-Suomen, Lounais-Suomen, Länsi-Suomen sekä Itä-Suomen alueen huopakattoremonttien ammattilainen. Toteutamme mielellämme myös muualla Suomessa olevia kattotöitä, joten ota ihmeessä yhteyttä joustavaan ja ammattitaitoiseen tekijään!

WWW.VARSINAISBITUMI.FI

Sisaryrityksemme Kymen Pinnoitus Oy toimii Kaakkois-Suomen alueella sekä Reval Roofs Oü toimii Eestissä.

Katso video »

Varsinaisbitumi Oy Etelä-Suomi

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!