home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

HR-analytiikkaa palveluna

19.08.2021

Tarjoamme HR-analytiikkaan ja raportointiin Ready HR-analytics ratkaisumme.

Valmis ratkaisumme on täysiverisenä pilviratkaisuna helppo ottaa käyttöön ja se on modulaarinen, Asiakas voi valita vain tarvitsemansa osiot omiin tarpeisiinsa. Loppukäyttäjän näkymä on toteutettu Power BI:llä, joka on datan visualisoinnissa maailmanlaajuisesti käytetty palvelu. Asiakkaalla on myös oikeus muokata näkymiä haluamallaan tavalla.

Käy tutustumassa alla olevasta linkistä!
https://readysolutions.fi/ready-hr-analytics-ratkaisu/

Ready Solutions Oy

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!