home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Haetko vihersisustusta kotiin tai toimistolle?

16.09.2021

Kodin ja toimiston vihersisustamiseen löydät kasvit ja ruukut verkkokaupastamme. Myös sesonkikausittain vaihtuvat pihan ja puutarhan sisustustuotteet saat meiltä.

https://kauppa.viherviisikko.fi/

Viherviisikko Oy

Viherviisikko Oy

Viherviisikko Oy

Viherviisikko on suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan palveluyrityksiä. Toiminta-alueemme on koko pääkaupunkiseutu, mutta toimitamme kasveja ja tarvikkeita ympäri Suomen. Laadukkaisiin silkkikasveihin ja tarvikkeisiin voit tutustua verkkokaupassamme Viherviisikkokauppa.fi.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!