home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

FREJA osti TL Transin ja laajentaa lämpötilasäädeltyjen kuljetusten tarjontaansa merkittävästi

25.02.2021

FREJA on lyhyessä ajassa noussut Suomessa alan merkittävien yritysten joukkoon kovan kilpailun markkinassa. Helmikuussa 2021 FREJA osti Pohjanmaalta lämpötilasäädeltyihin kuljetuksiin erikoistuneen TL Transin. Yritysoston myötä FREJAn noin 850 kapellitrailerin kapasiteetti kasvoi noin 80 lämpösäädellyllä trailerilla (reefer).

FREJA Transport & Logistics Oy:n toimitusjohtaja Matti Urmas.

Yrityksenä FREJA on selvinnyt niin IT-kuplasta kuin vuoden 2009 finanssikriisistäkin. Vallitseva maailmantaloudellinen epävarmuus ja talouden haasteet ovat toimintaympäristön muutoksia, josta Urmas sanoo yrityksen selviävän samalla reseptillä kuin aikaisemminkin: henkilökunnan ammattimaisella asenteella ja osaamisella.

Asiakkaat kuvailevat FREJAa ammattitaitoiseksi ja joustavaksi yhteistyökumppaniksi. FREJA tarjoaa kattavat kuljetuspalvelut maantiekuljetusten lisäksi meri- ja lentorahteina.

Kansainvälisiin kuljetuksiin erikoistuneen FREJA Transport & Logisticsin asiakastyytyväisyyden yleisarvosana on toimialan korkein toista vuotta peräkkäin. Viimeisimmässä huolinnan ja kansainvälisten kuljetusten toimialan asiakastyytyväisyystutkimuksessa FREJA sai toimialan parhaan yleisarvosanan jo toisena vuonna peräkkäin. Taloustutkimuksen toteuttamassa tutkimuksessa FREJAa kiitetään erityisesti yhteydenpidosta, ongelmatilanteiden ratkaisukyvystä ja lupausten pitämisestä.

Viesti on sama kuin FREJAn omassa asiakaskuuntelussa. Asiakkaiden mielestä FREJAn vahvuuksia ovat laaja yhteistyökumppaneiden verkosto, nopeat vastaukset kyselyihin ja toimintavarmuus.

Olen erittäin iloinen, että asiakkaamme ovat olleet näin tyytyväisiä palveluumme ja luottavat meihin kansainvälisissä kuljetuksissaan. Me haluamme ratkaista asiakkaidemme kuljetushaasteet yhdessä heidän kanssaan, FREJA Transport & Logistics Oy:n toimitusjohtaja Matti Urmas sanoo.

Urmaksen mukaan palvelussa on tärkeää saavutettavuus: asiakkaidensa parissa FREJAn luotettavuus kumppanina rakentuu ammattitaidolla ja yhteydenpidolla.

Meiltä saa aina vastauksen eikä asiakkaita arveluta soittaa toimistoaikojen ulkopuolellakaan, koska he tietävät, että me haluamme palvella. Tavoitteenamme on olla kansainvälisten kuljetusten paras palveluntarjoaja. Ratkaisemme kuljetustarpeet asiakkaan lähtökohdista ja pyrimme optimoimaan kuljetukset asiakkaan tarpeiden mukaan, Urmas kertoo.

Kansainväliset kuljetusratkaisut saatavissa yhdestä paikasta

​​​​​​​

FREJA Transport & Logistics kuljettaa kansainvälisiä kuljetuksia maalla, merellä ja ilmassa.

FREJAlta onnistuvat myös vaativat erikoiskuljetukset. Maantiekuljetuksissa palveluvalikoimassa ovat lisäksi nopeat express-kuljetukset. Pitkäaikaisten kuljetussopimusten lisäksi asiakkaita palvellaan kaikentyyppisissä päivittäisissä kuljetustarpeissa.

Paras tulos saavutetaan pitkäaikaisissa kumppanuuksissa, silloin toimintamme kehittyy tukemaan parhaiten asiakkaan kuljetustarpeita ja kansainvälistä kauppaa, Urmas toteaa.

Menestyksen takana ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökunta

Matti Urmaksen mukaan FREJAn menestys perustuu ammattitaitoiseen, sitoutuneeseen ja motivoituneeseen henkilökuntaan. Huolitsijan ja liikenteenhoitajan työ kansainvälisessä ympäristössä vaatii alakohtaisen korkean osaamisen ja kielitaidon lisäksi keskittymistä ja erinomaista ongelmanratkaisukykyä.

Vaativassa asiantuntijatyössä kollegiaalisuus ja hyvien käytäntöjen jakaminen ovat tekemisen kulmakiviä, kun kuljetusten pitää liikkua sujuvasti maasta toiseen maalla, merellä ja ilmassa.

Vaihtuvuus on yrityksessä pientä, ja frejalaiset saavat kehittyä työrooleissaan kohti vaativampia tehtäviä.

Frejalaiset tekevät joka päivä parhaansa niin asiakkaan kuin FREJAnkin kannattavan toiminnan eteen. Reittien ja käytettävissä olevan kapasiteetin optimointi on avainasemassa yrityksen toiminnan kannattavuudessa, mutta ajattelen tätä myös laajemmin: osana vastuullista yritystoimintaa, jossa myös ympäristövaikutukset minimoidaan.

Kiinnostuitko alansa parhaasta palveluntarjoajasta? Tutustu FREJAan tarkemmin täällä.
 

FREJA Transport & Logistics Oy

Tarjoamme ratkaisuja kansainvälisiin kuljetustarpeisiisi maalla, merellä ja ilmassa. Laaja osaamisemme kansainvälisistä kuljetuksista ja kuljetusjärjestelmistä sekä 30 vuoden kokemuksemme auttavat meitä löytämään sinulle parhaan kuljetusratkaisun. Kuljetamme rahtisi perille ajoissa, luotettavasti, ammattitaidolla ja turvallisesti.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!