home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

FREJA – luotettava paikallinen kumppani kansainvälisiin kuljetuksiin

03.06.2020

FREJA ratkaisee kuljetustarpeet asiakkaan lähtökohdista – Tutkitusti kansainvälisen kuljetusalan parasta palvelua Suomessa

Kansainvälisiin kuljetuksiin erikoistuneen FREJA Transport & Logisticsin yleisarvosana on toimialan korkein toista vuotta peräkkäin. FREJAa kiitetään erityisesti yhteydenpidosta, ongelmatilanteiden ratkaisukyvystä ja lupausten pitämisestä. Taloustutkimuksen asiakastyytyväisyystutkimuksessa päättäjien mielipiteitä kysytään vuosittain.

Asiakastyytyväisyystutkimuksen viesti on sama kuin FREJAn omassa asiakaskuuntelussa. Asiakkaiden mielestä FREJAn vahvuuksia ovat laaja verkosto, nopeat vastaukset tarjouspyyntöihin ja toimintavarmuus.

— Olen erittäin iloinen, että asiakkaamme ovat olleet näin tyytyväisiä palveluumme ja luottavat meihin kansainvälisissä kuljetuksissaan. Me haluamme ratkaista asiakkaidemme kuljetushaasteet yhdessä heidän kanssaan. Tavoitteenamme on olla alan palveluntarjoaja. Ratkaisemme kuljetustarpeet asiakkaan lähtökohdista ja pyrimme optimoimaan kuljetukset asiakkaan tarpeiden mukaan, FREJA Transport & Logisticsin toimitusjohtaja Matti Urmas kertoo.

Maantiekuljetusten lisäksi FREJA hoitaa kuljetuksia meri- ja lentorahtina. FREJAlta onnistuvat myös vaativat erikoiskuljetukset. Maantiekuljetuksissa palveluvalikoimassa ovat lisäksi nopeat express-kuljetukset, joissa ei ole tiukkoja kuljetuksen kokorajoituksia. Pitkäaikaisten kuljetussopimusten lisäksi asiakkaita palvellaan kaikentyyppisissä päivittäisissä kuljetustarpeissa.

– Paras tulos saavutetaan pitkäaikaisissa kumppanuuksissa, silloin toimintamme kehittyy tukemaan parhaiten asiakkaan kuljetustarpeita, Urmas toteaa.

FREJA on lyhyessä ajassa noussut Suomessa alan merkittävien yritysten joukkoon kovan kilpailun markkinassa. Kasvu on saavutettu hyvällä ja pitkäjänteisellä työllä – FREJA ei ole Suomessa kasvanut yritysostoin.

FREJA on saanut Suomessa myös Menestyjät-sertifikaatin jo viitenä peräkkäisenä vuonna. Puolen vuosikymmenen aikana jokaisena vuonna saavutettu Menestyjät-sertifikaatti kuvastaa myös FREJAn merkittävää asemaa kansainvälisten kuljetusten toimialalla Suomessa. Sertifikaatti auttaa tekemään näkyväksi FREJAn luotettavuuden kansainvälisen bisneksen kumppanina.

– Sertifikaatti on myös tunnustus työntekijöillemme hyvin tehdystä työstä. Menestyjät-sertifikaatti ei ole itsetarkoitus, mutta se tekee myös yhteistyökumppaneillemme näkyväksi luotettavuuden ja laadun, johon tähtäämme kaikessa tekemisessämme, Urmas sanoo.

FREJA Transport & Logistics Oy

Tarjoamme ratkaisuja kansainvälisiin kuljetustarpeisiisi maalla, merellä ja ilmassa. Laaja osaamisemme kansainvälisistä kuljetuksista ja kuljetusjärjestelmistä sekä 30 vuoden kokemuksemme auttavat meitä löytämään sinulle parhaan kuljetusratkaisun. Kuljetamme rahtisi perille ajoissa, luotettavasti, ammattitaidolla ja turvallisesti.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!