home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Etätyöstä turvallisempaa

16.03.2021

Hyvin toteutettu tietoturvallisuus on usean eri osatekijän summa. Siksi onkin hyvä tiedostaa, mitä kaikkea jokaisen meistä tulee tietoturvasta tietää – etenkin kun etä- ja hybridityön määrä on lisääntynyt ja muuttunut arjeksi yhä suuremmalle osalle meistä.

Työpaikoilla yleensä joku muu huolehtii tietoturvasta, mutta toimiston ulkopuolella työskennellessä joudumme itse kiinnittämään tietoturvalliseen työskentelyyn enemmän huomiota. Verkkorikolliset hyödyntävät tilannetta eri muodoissaan, tietomurrot ja tietovuodot, huijaukset ja tietojen kalastelu, haittaohjelmat ja haavoittuvuudet sekä eri kyberhyökkäysmenetelmien käyttö kiristämiseen on nähtävillä nyt selvä piikki.

Voimme toteuttaa nopealla aikataululla ja kustannustehokkaasti analyysin ja koulutuksen tietojen käsittelyn tietoturvasta, tietosuojasta Tietoturvallisuuden Toiminnanohjaus™ menetelmällä. Se mahdollistaa tehokkaan tavan riskien tunnistamiselle ja niiden vaikuttavuuden arvioinnille ja antaa konkreettisia keinoja tietojen suojaamiseen.

Fordione Oy

Fordione Oy

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!