home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Englannin yksityisopiskelua

01.06.2022

Onko kielitaitosi ruosteessa tai jännitätkö asioiden hoitamista vieraalla kielellä? Suunnittelemme englannin yksityisopetuksen toiveidesi mukaan.

Tapaamisissa sinä olet pääosassa ja saat yksilöllistä harjoitusta ja valmennusta. Valmennuksessa keskitytään sinun kehittämiskohteisiisi. Opetus suunnitellaan siten, että harjoittelet juuri sinulle olennaisia asioita, ja sanasto ja fraasit ovat omalta alaltasi.

Tapaamiset helposti etäyhteydellä tai lähitapaamisina.

Ole yhteydessä, niin aloitetaan kurssisi suunnittelu!

auli.larkomaa@optimitraining.fi
040 7464336

 

Optimi Training Oy

Optimi Training on koulutusyritys, joka tarjoaa korkeatasoisia kieli-, vuorovaikutus-, ja kulttuurivalmennuksia yrityksille ja yhteisöille. Laajaan kouluttajaverkostoomme kuuluu lähes 100 kouluttajaa ja toimialueemme koko Suomi. Ammattitaitoiset kouluttajamme ja modernit ja monipuoliset koulutusmenetelmät tekevät oppimisesta Optimissa tuloksellista ja miellyttävää.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!