home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Englannin kielen oikoluku ja kielentarkistus

08.06.2020

Kansainvälisiä asiakkaita ei vakuuteta rallienglannilla.

Eikä tämä ole mikään ihme: luottaisitko itse firmaan, jonka suomenkieliseltä sivustolta paistaa läpi, että tekstin kirjoittaja ei osaa suomea äidinkielenään? 

Eipä hätää, Aakkosto hioo englannin kuntoon nopeasti ja edullisesti - katso referenssimme!

Tervetuloa kotisivuillemme tutustumaan kaikkiin tarjolla oleviin palveluihimme www.aakkosto.fi.


 

Aakkosto Oy

Käännöstoimisto Aakkosto on luotettava laadukkaiden käännös- ja kielenhuoltopalveluiden tuottaja. Käännöstoimistomme on erikoistunut englannin, puolan, saksan, ruotsin ja suomen kielen käännöksiin. Suoritamme myös julkaistavien englanninkielisten tekstien kielentarkistuksia.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!