home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

DigiHyöty – Digitalisaation mahdollisuudet hyötykäyttöön pk-yrityksissä

20.11.2020

DigiHyöty-hankkeen tavoitteena on lisätä pk-yritysten henkilöstön osaamista digitaalisuuden tehokkaassa käytössä ja käyttöönotossa.

Hankkeessa kannustetaan yrityksiä verkostoitumaan ja etsimään yhdessä ratkaisuja digitalisaation edistämiseksi. Lisäksi edistetään henkilöstön mahdollisuuksia osallistua toimintatapojen kehittämiseen yhteistyössä johdon kanssa huomioiden yritysten tarpeet.

Hanke yritysten tarpeiden mukaan

Hanke tullaan toteuttamaan yrityksissä yhdessä johdon ja muun henkilöstön kanssa. Hanke muotoillaan yrityksen tarpeiden mukaan. Hankkeen tuloksena yritys saa arvion tuottavuuden, digitalisaation ja työhyvinvoinnin kehittämistarpeista, suunnitelman näiden kehittämiseksi, asiantuntijatukea tietojärjestelmien käyttöönoton opastukseen sekä keinoja koko työyhteisön osallistamiseen.

Hanke on suunnattu Uudenmaan, Etelä-Karjalan, Kymenlaakson, Päijät- ja Kanta-Hämeen maakunnan mikro- ja pk-yrityksille. Hanke alkoi 1.3.2020 ja päättyy 31.8.2022. TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry toteuttaa hankkeen yhdessä Työterveyslaitoksen TTL ja Työtehoseuran TTS kanssa.

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry.

TIEKE keskittyy digitaalisen osaamisen kehittämiseen, digitaalisten toimintaprosessien edistämiseen ja Vaikuttaja-Verkottaja-Vauhdittaja -toimintaan. Riippumattomana ja puolueettomana toimijana TIEKE organisoi verkostotoimintaa, joka tunnistaa kehityssuuntia ja digitaalisia yhteiskuntakehittämisen tarpeita ja vauhdittaa yhteiskunnallisesti vaikuttavaa ja haluttua kehitystä.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!