home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Delingualle Kauppalehden Kestomenestyjä 2012-2021 -sertifikaatti

20.12.2021

Delingua on saanut Kauppalehden Kestomenestyjä 2012–2021 -sertifikaatin osoituksena pitkään jatkuneesta menestyksekkäästä toiminnasta. Tämä sertifikaatti myönnetään vain noin yhdelle prosentille suomalaisista yrityksistä.

Delingua on kasvanut viimeisten vuosien aikana merkittävästi, minkä johdosta se on ansainnut Kestomenestyjä 2012–2021 -sertifikaatin. Sertifikaatin myöntää Kauppalehti, ja se annetaan yritykselle, joka tunnuslukuvertailun perusteella on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon kymmenenä peräkkäisenä vuonna. Vertailtavat tunnusluvut kertovat muun muassa yrityksen kasvun, kannattavuuden, maksuvalmiuden ja riskinsietokyvyn positiivisesta kehityksestä.

Kauppalehden mukaan Menestyjä-yritys on suomalaisen kilpailukyvyn ja kehityksen tukipilari. Menestys perustuu useisiin eri osa-alueisiin, kuten osaavaan yritysjohtoon, omistautuneeseen henkilöstöön, tehokkaisiin prosesseihin sekä asiakkaan aitoon ymmärtämiseen.

”Kauppalehden mukaan Menestyjän tunnusmerkkejä ovat näkemys, rohkeus ja tahto tehdä tuloksellista liiketoimintaa. Kaikki nämä ominaisuudet kuuluvat Delinguan henkeen ja yrityskulttuuriin”, kertoo toimitusjohtajamme Katja Virtanen.

Delingua Oy

Delingua on johtava suomalainen käännöstoimisto, tulkkipalvelu ja kielikoulu - kaikki saman katon alla. Palveluvalikoimamme kattaa kaikki kielet. Olemme erikoistuneet asiakaskeskeisyyteen ja intohimomme on olla Suomen halutuin kumppani kaikissa kielipalveluissa.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!