home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Delingua Pohjois-Euroopan TOP30-kielipalveluyritysten listalla

06.08.2021

Riippumaton markkinatutkimusyritys CSA Research on luokitellut Delinguan Pohjois-Euroopan 24. suurimmaksi kielipalveluyritykseksi.

Kyseessä on jo kolmas perättäinen vuosi, kun Delingua listataan Pohjois-Euroopan 30 suurimman kielipalvelutarjoajan joukkoon. Tämä on huikea saavutus, sillä tutkimuksessa Pohjois-Eurooppaan lasketaan kuuluvaksi myös Iso-Britannia ja Irlanti, jotka ovat suuria maita kielipalvelualalla. Ala on hyvin pirstoutunut eikä monikaan käännöstoimisto kasva mikroyritystä suuremmaksi. Rankingsijoitus kertookin Delinguan pitkäjänteisestä työstä sekä kyvystämme kehittää palveluamme jatkuvasti, mitä tukee myös saamamme asiakaspalaute.

Delingua Oy

Delingua on johtava suomalainen käännöstoimisto, tulkkipalvelu ja kielikoulu - kaikki saman katon alla. Palveluvalikoimamme kattaa kaikki kielet. Olemme erikoistuneet asiakaskeskeisyyteen ja intohimomme on olla Suomen halutuin kumppani kaikissa kielipalveluissa.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!