home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Datasta kasvua -valmennuksesta vauhtia liiketoiminnan uudistamiseen

01.04.2022

Datasta kasvua -valmennuksessa opitaan uudistamaan yrityksen liiketoimintaa datan avulla. Valmennuksen aikana ideoidaan ja kehitetään yritykselle datapohjaista tuotetta tai palvelua siten, että tästä syntyy parhaimmillaan arvoa sekä asiakkaille, yritykselle että yrityksen kumppaneille.

Vaikka ajatus datan hyödyntämisestä tuntuisi uudelle ja haastavalle, siihen on saatavissa valmennuksesta apua. Asiantuntijapuheenvuorojen kautta osallistujat vahvistavat valmiuksiaan luoda uutta liiketoimintaa, ja sähköinen työskentely-ympäristö materiaaleineen sekä koko valmennuksen ajan käytettävissä oleva yhteisöluotsi tukevat etenemistä.

Valmennus on suunnattu erityisesti matkailu- ja ravintola-alan pk-yrityksille ja on yritykselle maksutonta. Materiaalit ovat kuitenkin toimialariippumattomia, joten ne sopivat myös muiden alojen pk-yrityksille.

Yhteiset aloitukset ovat huhti- ja kesäkuussa, mutta valmennuksen voi aloittaa itsenäisesti opiskellen myös oman aikataulun mukaan.

Tutustu Datasta kasvua -valmennukseen ja ilmoittaudu mukaan: https://tieke.fi/hankkeet/datasta-kasvua/

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry.

TIEKE keskittyy digitaalisen osaamisen kehittämiseen, digitaalisten toimintaprosessien edistämiseen ja Vaikuttaja-Verkottaja-Vauhdittaja -toimintaan. Riippumattomana ja puolueettomana toimijana TIEKE organisoi verkostotoimintaa, joka tunnistaa kehityssuuntia ja digitaalisia yhteiskuntakehittämisen tarpeita ja vauhdittaa yhteiskunnallisesti vaikuttavaa ja haluttua kehitystä.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!