home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Coach taskussasi – Varaa demo uudenlaisesta coachingista joka nostaa oman ja organisaatiosi toiminnan uudelle tasolle

27.01.2021

Miten strategia käytännön toimiksi? Miten saavutat tavoitteesi? Mistä motivaatiota työhön?

Uudenlainen henkilökohtainen ja vaikuttava coaching nostaa oman ja organisaatiosi toiminnan uudelle tasolle. AS3 coachingin LevelUp alustalla lähtökohtana on coaching, jonka tavoitteet ovat linjassa organisaation tavoitteiden kanssa, kehittyminen kytkeytyy päivittäiseen tekemiseen ja kehittymistä voidaan seurata.

Lue lisää ja varaa organisaatiollesi demo www.as3.fi/CoachTaskussasi.

AS3 Finland Oy

Haluamme työllämme edistää sitä, että yhä useammalla on mielekäs työ, ja että yksilöt, organisaatiot ja yhteiskunnat menestyvät työelämän murroksessa. Liiketoiminta-alueemme on työelämän muutokset ja uudistuminen.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!