home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Berlitz Live Online – laadukasta kielten etäopiskelua

30.12.2020

Hyvän kielitaidon merkitys on tärkeämpää kuin koskaan ennen.

Investointi henkilöstön kielitaitoon säästää lopulta yrityksen kuluja kommunikoinnin virheiden vähentymisenä ja tehokkaammin käytettynä työaikana. On tutkittu, että työntekijän työpäivästä säästyy kielikoulutuksen jälkeen keskimäärin jopa kolme tuntia ja kielikurssin jälkeen työntekijä tuntee itsensä myös itsevarmemmaksi kommunikoijaksi ja pysyy todennäköisemmin yrityksessä. 

Berlitzillä on jo yli kymmenen vuoden kokemus opettajajohtoisesta kielikoulutuksesta etäyhteyksin. Oppitunnit vastaavat sisällöltään lähiopetusta ja käytössä on kesällä uusittu monipuolinen ja tietoturvallinen opiskelualusta.

Kaikki Berlitzin kouluttajat saavat kattavan koulutuksen opettaa kieltä tehokkaan Berlitz Method® opetusmetodimme avulla. Tunneillamme käytetään vain opetettavaa kieltä ja kouluttajat ovat kielten natiivipuhujia. Kielivalikoimaa on kertynyt jo yli 40 kielen verran.

Kielikursseja järjestetään yksityisopetuksena tai pienryhmille räätälöidysti. Opetuksen laatua ja kurssin etenemistä seurataan laadunvalvonnan avulla. 

Kauppakamarin jäsenenä säästät kurssin rekisteröintimaksun (arvo 60 €).

Ole yhteydessä meihin. Konsultoimme mielellämme yrityksesi henkilöstölle sopivimman kielikoulutusratkaisun.

Berlitz Finland

Berlitz tarjoaa kielikursseja useilla eri kielillä ja palvelemme sekä yrityksiä että yksityisasiakkaita. Kielikurssien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kulttuureihin, kansainvälisyyteen ja johtajuuteen liittyviä koulutuksia. Koulutukset järjestetään joko asiakkaidemme tiloissa tai omassa toimipisteessämme Helsingissä. Verkkokoulutukset ovat olennainen osa koulutustarjontaamme.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!