Alppilan Autohuolto on Vuoden 2021 uusmaalainen palvelualan yritys

28.12.2020

Vuoden uusmaalaiset yritykset palkittiin yrittäjätapahtumassa 17.11.2020. Voittajat julkistettiin Uudenmaan, Helsingin, Espoon ja Vantaan Yrittäjien alueellisessa Kunnallisjohdon seminaarissa.

Maakuntajohtaja Ossi Savolainen ja palkintoraadin puheenjohtaja Mari Laaksonen Helsingin Yrittäjistä luovuttivat palkinnot Hyvinkäällä osana hybriditilaisuutta.

“Vuoden 2021 palveluyritys on helsinkiläinen Alppilan Autohuolto. Täyden palvelun autohuoltokonserni palvelee asiakkaita useiden merkkien valtuuttamana merkkihuoltona yli 20 vuoden kokemuksella. Yritys on laajentunut voimakkaasti vuosien mittaan, ja panostaa palveluihin verkossa. Pääkaupunkiseudun toimipisteet sijaitsevat Alppilassa, Konalassa ja Pitäjänmäessä.”

Uudenmaan tunnustuspalkinnolla on pitkät perinteet. Yrittäjävalinnoilla nostetaan esille Uudenmaan yrittäjien parhaimmisto.

Tilaisuudessa tunnustuksen vastaanotti Alppilan Autohuolto Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Taneli Hakkarainen:

“Kiitos paljon kaikille, jotka valitsivat meidät tämän palkinnon saajaksi. Isoin kiitos tästä kuuluu kuitenkin meidän henkilökunnallemme, joka on mahdollistanut tämän palvelualan yrityksen palkinnon saamisen. Kiitos paljon.”

Lue Alppilan Autohuollon tiedote »

Lue Uudenmaan liiton tiedote huippuyritysten palkitsemisesta »

Alppilan Autohuolto Oy

Alppilan Autohuolto on tunnettu täyden palvelun autohuoltokonserni, jolla on kuusi toimipistettä ja yli 20-vuoden toimintahistoria. Alppila yhtiöiden yksiköt toimivat maailman johtavien autovalmistajien valtuuttamina merkkihuoltoina tuottaen myös takuun ja huolenpitosopimuksen sisältävät huollot sekä korjaukset. Pääkaupunkiseudulla toimipisteet löytyvät Alppilasta, Pitäjänmäestä ja Konalasta.