home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Alihankinnan kasvu, kannattavuus ja uudistuminen. KEHPAT Yritysten kehittämispalvelut

22.09.2022

KASVUN, KANNATTAVUUDEN JA UUDISTUMISEN KEHITTÄMISPALVELUT – KEHPAT

Menestyminen on yleensä omissa käsissä, myös epäonnistuminen on useimmiten omaa syytä. Viimeiset 2–2,5 vuotta ovat osoittaneet sen, että tulevaisuus voi olla arvaamaton. Kuitenkin meidän on suunnistettava eteenpäin, ja onnistuaksemme tarvitsemme aiempaa enemmän tietoa markkinoista ja niiden häiriöistä. Meidän on tarkasteltava toimintatapojamme, uudistuttava ja hankittava uusia kumppaneita.

KEHPAT – Yritysten kehittämispalvelut

ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut – KEHPAT ovat edullinen asiantuntija-apu kehityshaluisille yrityksille ulkopuolisen näkemyksen saamiseksi yrityksen nykytilasta, kilpailueduista ja kehittämistarpeista.

https://www.markinvest.fi/yritysten-kehittamispalvelut/

https://www.ely-keskus.fi/web/yritystenkehittamispalvelut/analyysi/

Markinvest on vuonna 1985 toiminnan aloittanut liike-elämän asiantuntijayritys. Uskomme, että monipuolisesta ja vankasta kokemuksemme on etua yrityksellesi. Yksin ei tarvitse pohdiskella omaa tilannetta.

Yritysten kehittämispalvelut 2021 - 2023

OTA YHTEYTTÄ!
Pekka Peltonen
puh. 040 900 0322
pekka.peltonen@markinvest.fi

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA

Markinvest Oy
Karjalankatu 35
15150 Lahti

Markinvest Oy

KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN Kasvu on mahdollista saada nykyistä asiakkaista, nykyisillä tuotteilla, uusista asiakkaista, uusilla tuotteilla tai uudistumalla tai kokonaan uusista bisneksistä. Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finland -ryhmän palveluja.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!