home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Aktiivinen rekrytointi toimii: suorahakua Kauppakamarin jäsenille

20.12.2021

Tarvitsetteko kysyttyä erityisosaamista? Työpaikkailmoitus ei ole tuottanut hakemuksia lainkaan - tai vääränlaisia niin paljon ettei niitä ole aikaa ede käydä läpi?

Suorahaku on toimiva ja resurssitehokas ratkaisu avoimien tehtävien täyttämiseen. Tavoitamme myös ne tehtäväänne soveltuvat kandidaatit jotka eivät juuri nyt ole työnhaussa - mutta saattavat hyvinkin tarttua henkilökohtaiseen tarjoukseen. Suunnitellaan vielä valintaprosessi yhdessä niin että sen sujuva eteneminen edistää positiivista työnantajaimagoa.

Kysy lisää headhunting palveluistamme - ja soveltuvuustestaustarjouksesta Kauppakamarin jäsenille niiden yhteydessä!

Santtu Vehosalmi
santtu.vehosalmi@isearch.fi
0407457854

iSearch Group Oy

iSearch Group Oy on joustava ja luotettava kumppani organisaationne henkilöstösuunnitteluun ja avainhenkilöiden luottamukselliseen etsintään. Suorahaun ohella asiakaslähtöiseen palveluvalikoimaamme kuuluvat soveltuvuustestaus, outplacement valmennukset, ilmoituspohjaiset rekrytoinnit, rekrytointikoulutukset, sekä henkilöstöstrategian kehittäminen. Kysy lisää!

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!