Aktiivinen rekrytointi toimii: suorahakua Kauppakamarin jäsenille

20.12.2021

Tarvitsetteko kysyttyä erityisosaamista? Työpaikkailmoitus ei ole tuottanut hakemuksia lainkaan - tai vääränlaisia niin paljon ettei niitä ole aikaa ede käydä läpi?

Suorahaku on toimiva ja resurssitehokas ratkaisu avoimien tehtävien täyttämiseen. Tavoitamme myös ne tehtäväänne soveltuvat kandidaatit jotka eivät juuri nyt ole työnhaussa - mutta saattavat hyvinkin tarttua henkilökohtaiseen tarjoukseen. Suunnitellaan vielä valintaprosessi yhdessä niin että sen sujuva eteneminen edistää positiivista työnantajaimagoa.

Kysy lisää headhunting palveluistamme - ja soveltuvuustestaustarjouksesta Kauppakamarin jäsenille niiden yhteydessä!

Santtu Vehosalmi
santtu.vehosalmi@isearch.fi

iSearch Group Oy

iSearch Group Oy on joustava ja luotettava kumppani organisaationne henkilöstösuunnitteluun ja avainhenkilöiden luottamukselliseen etsintään. Suorahaun ohella asiakaslähtöiseen palveluvalikoimaamme kuuluvat soveltuvuustestaus, outplacement valmennukset, ilmoituspohjaiset rekrytoinnit, rekrytointikoulutukset, sekä henkilöstöstrategian kehittäminen. Kysy lisää!