home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

18 000 Member Profiles
Listed in One Place

Find, Be Found, Build a Network!

Find And Be Found Member Profile by
joining the influential network of
over 20 000 member organizations
Become a Member

Check Your Profile

Already have a Member Profile?
Take care of your visibility by keeping the profile info always up to date

Member Profiles

Submit Unlimited Ads

By activating Premium Features you can submit unlimited ads

Ads

Subscribe to Our Newsletter

Get the monthly newsletter delivered to your inbox

Subscribe

Buy a Banner Ad

Reach a unique target audience with banner ads

Premium Features

Latest Ads

18303

Member Profiles Listed

2000

Weekly Searches

New Member Profiles

Upgrade Your Member Profile

Make KauppakamariVerkko an efficient part of your
marketing mix by upgrading to Member Profile Plus

Starting at 149 € / year

Activate Premium Features

Chamber of Commerce on Social Media

Helsingin seudun kauppakamarilla ei ole mitään periaatteellista vastarintaa joukkoliikennekatuja kohtaan, vaan kysymys on laajemmasta saavutettavuuden periaatteesta. – Kritisoimme sitä, että suunnitelmia tehdään pala palata kokonaisuus unohtaen, johtava asiantuntija Tiina Pasuri kertoo.

Helsingin seudun kauppakamari

Tärkeimmät hyödyt muotoilusta tulevat Muotoiluala 2021
-katsauksen mukaan tuotteiden ja palvelujen parantuneesta laadusta, käytettävyydestä ja laadunvalvonnasta sekä visuaalisuudesta. @uusiteknologia @Ornamory

Helsingin seudun kauppakamari

Matkailualan toimijat peräänkuuluttavat asenneilmapiirin muutosta matkustamista kohtaan positiiviseksi.

Helsingin seudun kauppakamari

Muotoilun kysyntä kasvaa voimakkaasti ja muotoilu on integroitunut yhä vahvemmin yritysten ydintoimintaan.

"Muotoilupalveluiden tuottaminen yritysten sisällä on kasvanut merkittävästi, mikä kertoo siitä, että muotoilu nähdään entistä strategisempana osana yritysten liiketoimintaa. Moni yritys hyötyisi muotoilujohtajan palkkaamisesta", sanoo Ornamon toiminnanjohtaja Salla Heinänen.

Matkailuala on veitsenterällä. Suomen matkailun avautuminen edellyttää nyt hallitukselta positiivista viestiä terveysturvallisen matkailun puolesta. ✈️

Tutustu ETLAn julkaisemaan raporttiin (koonnut Nordic West Office ) matkailualan toipumisesta pandemiasta ⬇️

Helsingin seudun kauppakamari

Kaipaako yrityksesi kv-mentorointia? 💡

Helsingin seudun kauppakamari, Suomen alueelliset kauppakamarit, Enterprise Europe Network (EEN) & Nestor Partners ry järjestävät maksutonta mentorointia pk-yritysten kansainvälistymiseen ja kasvuun 12.–14.10.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! 👇

Helsingin seudun kauppakamari

Töitä olisi! Jos henkilö on löytynyt, työlupaa ei välttämättä ole ollut! Työvoiman tarve kohdistuu ammattikoulutettuun ja ammattikorkeakoulutettuun työvoimaan.

Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamarin Ennakointikamarin tutkimus työvoiman saatavuudesta ja kysynnästä majoitus- ja ravintola-alalla tarjoaa ratkaisuksi työvoimapulaan maahanmuuttajien työlupaprosessien sujuvoittamista sekä tiiviistä yhteistyötä yritysten ja oppilaitosten välillä.

Helsingin seudun kauppakamari

Useimmin konkurssiasiat nousevat yrityksissä esille, kun asiakas aloittaa konkurssimenettelyn. Kannattaako valvoa alle 1000 euron saatavia? Konkurssimenettelyn kustannukset? Konkurssin eri vaiheet?

Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyritykset arvioivat, että koronapandemia on muuttanut pysyvästi yritystoimintaa ja työntekemisen malleja.

Yritykset antavat kyselyssä vahvan signaalin uudenlaisen johtamisen tarpeesta. Pandemia on muuttanut työntekemisen tapoja, kertoo Markku Lahtinen.

Lue lisää ⬇️

Helsingin seudun kauppakamari

Suhdanteen tarjoamaa kasvua on vahvistettava nyt. Työvoiman tarjontaa ja nykyistä nopeampaa työvoiman saamista käyttöön on vahvistettava. Ketteryys ja joustavuus on kaiken keskiössä. Huom! yritykset, työvoimaviranomaiset, oppilaitokset.

Helsingin seudun kauppakamari

Jos työntekijä sairastuu 😥 niin että siitä seuraa pitkä sairauspoissaolo 👉 Mitä työnantajan pitää ottaa huomioon?
Lue lisää ⬇️


T...

Ilmianna nyt vuoden johtaja 2021! Kuka on mielestäsi onnistunut erinomaisesti tehtävässään? Kerro perustelut ilmiantoosi 30.9. mennessä ja voit voittaa esim. kolmen ruokalajin suositusmenuun kahdelle vapaavalintaisessa Kämp Collection Hotels ravintolassa.
Äänestä vuoden johtajaa täällä: https://bit.ly/3zh1OJJ